VEGYEN TÖBBET, OLCSÓBBAN: MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK --- 50 Ft/kapszula   H Ű S É G P O N T  potencianövelők után

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitalimax.hu  FIÓK REGISZTRÁCIÓ

S Z A B A D S Á G:    2023. dec. 19. - 2024. január 1.

SZÁLLÍTÁS

max

.

VitaliMax-VitaliMan Kft. - vitalimax.hu - vitalimen.hu - potenciakiraly.hu

.

 

Frissítve: 2023-10-27

 

 

S Z Á L L Í T Á S I   D Í J A K

szállítás.

.

2010 óta 2013 óta 2018 óta Ügyfélszolgálat: 06 20 540 3749
vitalimax.hu vitalimen.hu potenciakiraly.hu hétfő-csütörtök 10-16 óráig
Á T V É T E L I - P O N T R A --- (Ön megy a csomagért) IRODAI ÁTVÉTEL H Á Z H O Z – szállítás
Pick Pack MPL MPL GLS GLS CSAK IDŐPONT MPL GLS
Pont: 5 nap Automata: 2 nap Posta-Pont: 10 nap Automata: 5 nap Pont: 5 nap EGYEZTETÉSSEL Házhoz szálítás Házhoz szállítás
790 Ft 1 090 Ft 1 090 Ft 1 090 Ft 1 190 Ft I N G Y E N E S 1 290 Ft 1 590 Ft
17.000 Ft-tól 17.000 Ft-tól 17.000 Ft-tól hétfő-csütörtök 20.000 Ft-tól 20.000 Ft-tól
I N G Y E N E S I N G Y E N E S I N G Y E N E S 12-16 óra között I N G Y E N E S I N G Y E N E S
190 Ft 190 Ft 190 Ft 290 Ft 290 Ft U T Á N V É T 190 Ft 290 Ft
KÉSZPÉNZ X KÉSZPÉNZ X KÉSZPÉNZ X KÉSZPÉNZ KÉSZPÉNZ
BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA X BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA X
2023-10-27 CSOMAGFELADÁS: h-k-sze-cs: 14 órakor. Gyors, diszkrét szállítás. KUPONNAL (pl. OP) csökkentett végösszeg számít

.

Az AKCIÓVAL és KUPON kedvezményekkel csökkentett ár alapján számolja a rendszer a szállítási értékhatárokat és a szállítási költséget. Utólagos Hűségpont kedvezmény nem számít bele.

A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFA-t, bruttó összegek, országosan egységesek és tartalmazzák a csomagoló anyag (buborékos boríték, ami 50-100 Ft) árát is.

Csak BELFÖLDRE szállítunk0-24-ig rendelhet, de ha rendelését hétfő-csütörtök  14 óráig adja le, akkor azt már másnap megkaphatja DISZKRÉT csomagolásban.  

Kérjük, hogy megrendelését akkor adja le (be előtte egy héttel pl.), amikor azt át is tudja venni 1 vagy 2 munkanapon belül. 

.

S Z Á M L Á Z Á S

 

ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT állítunk ki, melyet emailben küldünk el Önnek. A csomag nem tartalmaz számlát.

F I Z E T É S I   M Ó D O K

1. UTÁNVÉT: A nevében is benne van, utólagos fizetés az ÁRU ÁTVÉTELEKOR fizethet a Futárnak vagy az átvételi ponton. MPL csomagautomata és GLS csomagautomata és IRODAI ÁTVÉTEL esetén

csak bankkártyával tud fizetni (készpénzzel nem)

GLS csomagpont és GLS házhoz szállítás esetén

- csak készpénzzel tud fizetni (bankkártyával nem)

Minden más esetben

- készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni

 

AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT emailben kapja meg  (a csomagban nem lesz számla) az áru feladása napján, így az áru átvételekor már tudni fogja mennyit kell fizetnie.

kp             terminal

UTÁNVÉT KEZELÉSI DÍJ: Pick Pack Pont: 190 Ft, MPL 190 Ft, GLS: 290 Ft. Csak azoknak a vásárlóknak számítjuk fel ezt a díjat, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik (a bankkártyával fizetőknek és az előre utalóknak nem), hisz a Futár cég is csak azoknaknál a csomagoknál számláz ilyen díjat, akik utólagosan fizettek és az utánvét díját utalniuk kell nekünk, aminek nyílván van költsége.

2. CIB ONLINE: Átirányítjuk a CIB BANK oldalára, a fizetés ott történik meg maximális titkos adatkezelés mellett. Az esetleges nehézségekhez a webáruháznak semmi köze nincsen. Ha a fizetés sikertelen és Ön regisztrált vásárló nálunk, akkor a fizetést újra kezdeményezheti a fiókjába belépve és újra átirányítjuk a CIB bank oldalára, ahol a kártya adatait újra megadhatja. A​ bankkártyás fizetés során nem kell megadni a vásárló nevét, csak a kártyaadatokat (kártyaszám, lejárat, CVC). Ha sikertelenség miatt más fizetési módot válaszatana, akkor nem kell újból leadnia a rendelést, elég ha jelzi ezt nekünk emailben, vagy telefonon. SIKERTELEN FIZETÉS ESETÉN, ha regisztrált vásárló, akkor a FIÓKJÁBA BELÉPVE ÚJRA INDíTHATJA A FIZETÉST, vagy VÁLTOZTATHAT FIZETÉSI MÓDOT.

bankkártya

BANKKÁRTYÁVAL online Neten a bankkártya számának megadásával fizethet a CIB BANK oldalán. A bankkártya adatok nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák. Csak akkor válassza ezt a fizetési módot, HA MINDEN MEGRENDELT TERMÉK VAN KÉSZLETEN (* jelzi a megrendelésben, ha nincs). Az áru feladása azonnal megtörténik. 

Ha az áru átvételekor szeretne bankkártyával fizetni, akkor ne ezt a fizetési módot, hanem az UTÁNVÉT fizetést válassza!

 

 


3. ElŐRE UTALÁS: ahogyan a  nevében is benne van ELŐRE, az áru feladása előtt kell elutalnia a SAJÁT BANKJÁBÓL a megrendelés végösszegét.

utalás

CIB BANK bankszámlára a bankfiókban befizetve, vagy az alábbi számlára kerekítés nélkül, forintra pontosan utalva:

VitaliMax-VitaliMan Kft.

10700457-71459961-51100005

Megjegyzés rovatba: a megrendelés száma, megrendelő neve

Ha az utalás megtörtént, KÉRJÜK JELEZZE telefonon vagy emailben vagy SMS-ben!

CSAK AKKOR válassza ezt a fizetési módot, HA A MEGRENDELÉSKOR RÖGTÖN elutalja a megrendelés végösszegét. Az áru feladása csak a pénz beérkezése után történik meg.

 

 

4. BANKKÁRTYA - FIZETÉS AZ IRODÁBAN: IRODAI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (vagy vásárlás) esetén lehetséges a POS terminálon történő bankkártyás fizetés. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

terminal 

.

.

S Z Á L L Í T Á S I   M Ó D O K

.

3 Futárszolgálattal dolgozunk együtt. Csomagjáról információt a Futárszolgálat weboldalán a nyomkövetésben, vagy a Futárszolgálat telefonos ügyfélszolgálatán tud kérni:

GLS: munkanapokon 7-20 óráig: 29/886-700 vagy 20/890-0660

MPL:  1/333-7777 (munkanapokon 8-17 óráig, csütörtökön 20 óráig)

Pick Pack Pont: 1/881-2615 (hétfő 7-19, kedd-péntek 7.30-17.30 óra között). 

.

.
1. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - I N G Y E N E S 

 terkep       dolmany   

Cím: DOLMÁNY IRODAHÁZ - 1131 Budapest, Dolmány 5-7. I/7. VitaliMax-VitaliMan Kft.

Ha egyeztetett előre időpontot (20/540-3749), akkor a terméket hétfő, kedd, szerda, csütörtök 12-16 óra között átveheti.NYITVATARTÁS, nincs állandó ott tartózkodás, csak ha vevőt várunk.

Webáruházon keresztül (email cím megadásával) lehet vásárolni a helyszínen is, de csak bankkártyával lehet fizetni!

Ha a megrendelést követő héten sem veszi át megrendelését, akkor töröljük azt.

Megközelíthető a 14-es villamossal a Lehel tértől. Aldinál a Rokolya utcánál kell leszállni. 

 


2. 
Pick Pack Ponton (PPP) személyes átvétel  
 ppp       

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Erről értesítjük Önt e-mailben és innét számítva 1-2 munkanap alatt érkezik meg a csomagja az átvevőpontra, ahol fizethet készpénzben, vagy bankkártyával is. A csomag megérkezéséről SMS-t és emailt kap a Pick Pack Ponttól. 5 munkanapig veheti fel csomagját.

800 ÁTVEVŐPONT 300 településen az országban (Ide kattintva)
Itt tájékozódhat, hogy az Ön településén van-e PPP, de a megrendeléskor kell kiválasztania a mi oldalunkon azt az átvevő helyet, ahol szeretné csomagját megkapni. Ha egy átvételi pont megtelik csomagokkal, akkor előfordulhat, hogy csomagját egy másik átvételi pontra irányítják át.

 

3. MPL Futárszolgálat házhoz szállítás  mpl

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Az MPL (Magyar Posta Logisztika) Futár fogja Önnek a következő munkanapon 8-17 óra között házhoz szállítani. Kérjük legyen ELÉRHETŐ TELEFONON, mert a futár hívni fogja. Azt a címet (pl. munkahely) érdemes megadni, ahol 8-17 óra között tartózkodik. Ha mégsem találja meg Önt a kézbesítő, akkor elérhetőségét otthagyja Önnek és másnap újra kézbesíti a csomagot. Ha az is sikertelen, akkor a postán még 10 munkanapig átveheti. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

4. MPL PostaPont (Postán maradó, MOL benzinkút, Coop ABC)  mpl p

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. A megrendelés leadásakor csak ki kell választania a lenyíló ablakokból az irányítószám segítségével az Önhöz legközelebb eső Postát, MOL kutat vagy Coop ABC-t. A MOL kutak általában 0-24-ig tartanak nyitva. A küldemény megérkezésekor a Posta nem visz lakcímre értesítőt, azt e-mailben és SMS-ben kapja meg. 10 munkanapig veheti át csomagját. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

 

5. MPL - Csomagautomata csaut       

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Új, korszerű és diszkrét szolgáltatás, 0-24 óráig, sorban állás nélkül. Csak a telefonszámát és az arra SMS-ben MPL által küldött kódot kell beírnia és máris kinyílik a kis ajtó, ami mögött ott van az Ön csomagja. Ha a csomag utánvétes, itt készpénzzel nem tud fizetni, csak bankkártyával. Amennyiben 2 munkanapon belül nem veszi át, vagy a csomagautomata megtelik, vagy meghibásodik, ilyenkor az automatához tartozó  Postára kézbesítik a küldeményt, ahol még 10 munkanapig vehető át. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

 

6. GLS csomagautomata GLS

       

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Csomagautomata esetén ha a csomag utánvétes, itt készpénzzel nem tud fizetni, csak bankkártyával. SMS-ben és emailben is kap értesítést ha a GLS Pontra megérkezett a diszkrét csomag. 5 munkanapig vehető át. 

7. GLS csomagpont   cspont

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Ha a csomag utánvétes, csak készpénzzel tud fizetni! SMS-ben és emailben is kap értesítést ha a GLS Pontra megérkezett a diszkrét csomag. 5 munkanapig vehető át. 

8. GLS Futár házhoz szállítás   GLS

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. SMS-ben és emailben is kap az GLS-től értesítést az utánvét összegéről és a kézbesítés várható idejéről. Futár telefonszámát is megkapja, vele egyeztethet, ha nem jó a megadott 3 órás intervallum. Kérjük legyen ELÉRHETŐ TELEFONON, mert a futár hívni fogja. A kézbesítést az 1. a 3. és az 5. munkanapon kísérlik meg. Utánvét fizetése csak készpénzzel lehetséges.

 

.

.

Ami MINDEN SZÁLLÍTÁSI MÓDNÁL azonos:

- A csomagolás DISZKRÉT, jelöletlen légbuborékos boríték. Az átadó nem tudja mi van a csomagban és az e-számla is emailben lett elküldve. 

- Ha a rendelt áru van készleten (szinte minden van), akkor a munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk. Ha nincs készleten, akkor azt 3 munkanapon belül beszerezzük.

- Ha az előre utalást választotta fizetési módként, akkor a pénz beérkezése után adjuk fel csomagját. 

 

- A csomag feladásáról mi is és a futárszolgálat is értesíti Önt emailben. Ebben szerepel a csomag száma is. Nézze meg a SPAM vagy a PROMÓCIÓS mappát is, mert az értesítés kerülhet oda is!

- Csomag feladási napok: hétfő, kedd, szerda, csütörtök. Pénteken, szombaton és vasárnap nincs csomag feladás.

- 1 munkanapos a kézbesítés (amiből egy Karácsonyi vagy Húsvéti időszakban akár 1 hét is lehet). Ha nem kapja meg a következő mnkanapon, akkor a csomagszámra kattintva a Futárszolgálatok weboldalán nyomonkövetheti vagy telefonos elérhetőségein  érdeklődhet.  

- Rendelésének LEMONDÁSÁRA A CSOMAG FELADÁSÁIG van lehetősége (14 óra) 

- A megrendelés egyben átvételi kötelezettséget is jelent.

- Át nem vett áru esetén a kedvezmény rendszerből letiltjuk. Bármilyen akadály jön közbe a csomag átvételi vagy kézbesítési ideje az Ön kérésére meghosszabbítható, semmiképpen sem a visszaküldés a megoldás.

- ELÁLLÁSI JOGA van, ami azt jelenti, hogy a csomag átvételétől számítva 14 napig a sértetlen árut a saját költségén visszaküldheti és a számla ellenértékét visszatérítjük.

AKIK NEM VETTÉK ÁT AZ ÁRUT LETILTOTT STÁTUSZBA kerülnek, de pontosan mit is jelent ez?

Ez az alábbbiakkal mindeképpen jár: 

- Ha volt bármilyen kedvezménye, azt töröljük.

- Továbbiakban kizárjuk a kedvezmény-rendszer használatából.

Ha úgy ítéljük meg, további korlátozásokat is érvényesítünk.

- Letiltjuk belépését a webáruházunka.

- Blokkoljuk telefonszámát. (Így kérjük a továbbiakban ne telefonáljon)

A megrendelés feladásáról értesítettük Önt emailben, a szállító cégtől is kapott értesítést (emailt és SMS-t) így pontosan tudta a csomag mikor fog érkezni. 

A megrendelés átvételi kötelezettséggel jár, komolytalan, felelőtlenül rendelő vásárlókkal nem kívánunk a továbbiakban semmilyen formában együttműködni.

 

 

MIKOR NINCS CSOMAGFELADÁS?

Pénteke, szombaton, vasárnap.

Szabadság esetén. A szabadság idejét már hetekekkel előtte közöljük a hírlevélben és a webshop oldalán. Ha mindezek ellenére mégis felhívna a szabadság alatt, akkor a hangposta jelentkezik, ahol  ugyanezt az információt megkapja, ha végighallgatja....

Mikor nem dolgozunk?

- Hétvégén. Akkor sem, ha szombaton valamilyen munkanapot dolgoznak le előre. Hétvége nálunk sohasem munkanap, ilyenkor nem fogadunk hívást sem!

Szabadság esetén. Ilyen pár esetben van, általában mindössze nyáron 1-1 pénteki nap szokott lenni, ezt előre jelezzük hírlevélben és a webshopon és az üzenetrögzítőn.

- Év végi leálláskor. 2010 óta minden évben Karácsony előtt leállunk (dec. 17-20. körül van az utolsó munkanap) és január első munkanapján kezdünk. Ezt novembertől kezdődően jelezzük már webshopon és hírlevélben és elmondjuk mindenkinek akivel telefonon beszélünk.

max