A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
 
FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

2017.01.20 08:34

Már 799 Ft-tól.... INGYENES  12.000 Ft-tól

 

max

Frissítve: 2018. december 5.


INGYENES
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRŐL és a

SZÁLLÍTÁSI MÓDOKRÓL (Ide kattintva olvashat)
FIZETÉSI MÓDOKRÓL (Ide kattintva olvashat)

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL irodánkban: I N G Y E N E S
Ft-tól Ft-ig   Szállítás   PPP   MPL
0 3.499 N O R M Á L 899 1199
3.500 11.999 A K C I Ó S 799 999
12.000   I N G Y E N E S 0 0
 
A DÍJ SZÁMÍTÁS ALAPJA:
A %-os kedvezménnyel csökkentett összeg
 
PPP Pick Pack Pont
MPL MPL Futár, Posta Pont, Postán maradó

1 munkanapos szállítás (kivéve Pick Pack Pont vidékre, az 2 munkanap)

A szállítási díj kiszámításának alapja a %-os kedvezményekkel csökkentett összeg.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL előre megrendelt és kifizetettt termékek esetén. NEM BOLT! Előre egyeztetett (20/540-3749) időpontban: 1131 Budapest, Dolmány 5-7. I/7

A termékek DISZKRÉT CSOMAGOLÁSBAN kerülnek elküldésre. Mit jelent ez? Egy fehér buborékos borítékban. Feladóként csak a cégnév van rajta (amiből nem derül ki, hogy potencianövelő shop, hisz mi foglalkozunk a C-vitamintól a gyerekvitaminokig mindenféle étrend-kiegészítővel vitalimax.hu shopunkban). A boríték nem tartalmaz:  webshop címet, boríték tartalmát. Még az átadó személy (futár) sem tudja mit tartalmaz a csomag!

A szállítási díjak az egész országra egységesen vonatkoznak. Külföldre nem szállítunk. Bruttó összegek és Forintban értendők. Tartalmazzák a csomagolás és az utánvét költségét is. A szállítási díj kiszámításának alapja a fizetendő (kedvezményekkel csökkentett) végösszeg.

ÁT NEM VETT CSOMAG ESETÉN:

Megrendelése egyben átvételi kötelezettséget is jelent. Az általunk és a szállító cég által küldött értesítő emailekből és SMS-ekből a vásárló pontosan tudja, hogy mikor kell átvennie a csomagot. Ha mégsem veszi át, akkor a szállítási díjat nekünk oda-vissza duplán kell kifizetni. Mi korrektek vagyunk és ezt a korrektséget elvárjuk a vásárlóinktól is. Az inkorrekt vásárlóknak pedig nem nálunk a helye. Ezért

- ELSŐ ESETBEN: megtiltjuk az utánvétes fizetési módot. Csak előre fizetéssel fogadunk el a későbbiekben megrendelést. Hűségpont egyenlegét is töröljük, mivel a vásárlás nem valósult meg. Amennyiben a csomag újra kézbesítését kéri, vagy kéri az utánvétes fizetési mód tiltásának feloldását, úgy az aktuális szállítási díj mellett a korábbi kézbesítés és a visszaszállítás díját is felszámoljuk, ami az alábbi: Pick Pack Pont : 1.300 Ft, PostaPont: 1.700 Ft, MPL Futár: 1.900 Ft.

- MÁSODIK ESETBEN: Letiltjuk az áruházunkba történő belépését.  

3shop

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu