FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

2017.01.20 08:34

Már 699 Ft-tól, INGYENES  15.000 Ft-tól

 

max

Frissítve: 2020. január 22.


INGYENES SZEMÉLYES ÁTVÉTELRŐL és a

SZÁLLÍTÁSI MÓDOKRÓL (Ide kattintva olvashat)
FIZETÉSI MÓDOKRÓL (Ide kattintva olvashat)

VitaliMax-VitaliMan KFT - 1131 Bp., Dolmány 5-7. Pick MPL Futár, Posta Pont,
Időpont egyeztetés kell – csak bankkártyás fizetés Pack Csomagautomata,
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: I N G Y E N E S Pont Postán Maradó
Á R A K Ft-tól Ft-ig UTÁNVÉT díj: 199 Ft
A K C I Ó S 3 000 14 999 699 999
I N G Y E N E S 15 000   0 0
Minimális vásárlás: 3.000 Ft. A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KISZÁMÍTÁSÁNAK AZ ALAPJA:
A %-os kedvezménnyel (Törzsvásárlói kedvezmény, vagy %-os kupon ) csökkentett összeg

1 munkanapos szállítás (kivéve Pick Pack Pont vidékre, az 2 munkanap)

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL előre megrendelt és kifizetettt termékek esetén. NEM BOLT, nincs készpénzes vásárlás, csak bankkártyás.! Nincs nyitvatartás sem,csak előre egyeztetett (20/540-3749) időpont. 1131 Budapest, Dolmány 5-7. I/7

A termékek DISZKRÉT CSOMAGOLÁSBAN kerülnek elküldésre. Mit jelent ez? Egy fehér buborékos borítékban. Feladóként csak a cégnév van rajta (amiből nem derül ki, hogy potencianövelő shop, hisz mi foglalkozunk a C-vitamintól a gyerekvitaminokig mindenféle étrend-kiegészítővel vitalimax.hu shopunkban). A boríték nem tartalmaz:  webshop címet, boríték tartalmát. Még az átadó személy (futár) sem tudja mit tartalmaz a csomag!

A szállítási díjak az egész országra egységesen vonatkoznak. Külföldre nem szállítunk. Bruttó összegek és Forintban értendők. Tartalmazzák a csomagolás költségét is.

ÁT NEM VETT CSOMAG ESETÉN:

Megrendelése egyben átvételi kötelezettséget is jelent. Az általunk és a szállító cég által küldött értesítő emailekből és SMS-ekből a vásárló pontosan tudja, hogy mikor kell átvennie a csomagot. Ha mégsem veszi át, akkor a szállítási díjat nekünk oda-vissza duplán kell kifizetni. Mi korrektek vagyunk és ezt a korrektséget elvárjuk a vásárlóinktól is.

- ELSŐ ESETBEN: megtiltjuk az utánvétes fizetési módot mindegyik áruházunknál. Csak előre fizetéssel fogadunk el a későbbiekben megrendelést. Hűségpont egyenlegét is töröljük, mivel a vásárlás nem valósult meg. Amennyiben a csomag újra kézbesítését kéri, vagy kéri az utánvétes fizetési mód tiltásának feloldását, úgy az aktuális szállítási díj mellett a korábbi kézbesítés és a visszaszállítás díját is felszámoljuk, ami a mindenkori szállítási díj dupláját jelenti, akkor is, ha a rendelt termék szállítása ingyenes volt.

- MÁSODIK ESETBEN: Letiltjuk az áruházunkba történő belépését.  

3shop

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu