1-3-5% - HŰSÉGPONT - 180 napig + TÖBB, OLCSÓBB - 5% kedvezmény első vásárlásából, ha... - SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól, INGYENES: 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitalimax.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

G Y O R S - R E G I S Z T R Á C I Ó

Tel.: 06 20 540 3749 - hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig - vitalimax.hu

HP

KÉRJÜK OLYAN EMAIL CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT ADJON MEG, AMELYEN ELÉRHETŐ.

A telefonszám megadásakor NE ÍRJ BE semjelet, sem +36-ot! (Az már ott van a Magyarország van kiválasztva). Csak a 9 számjegyű mobil számot írja be így: pl. 205403749

5% KEDVEZMÉNY az első vásárlásból, ha 5.000 Ft felett vásárol, és MOST ITT REGISZTRÁL

Az 5% kedvezmény automatikusan vondódik le a végösszegből, ha vásárlása meghaladta az 5.000 Ft-ot. Ha van többféle %-os kedvezménye, akkor csak az egyik, a legmagasabb vonódik le a végösszegből.

Ez a kedvezmény nem csak azoknak jár, akik most vásárolnak nálunk először, hanem régi vásárlóinknak is, akik eddig még nem regisztráltak, de most úgy döntenek, hogy regisztrálnak, hogy ne kelljen többé minden vásárláskor újra és újra megadni az adataikat, csak egyetlen egyszer a regisztrációkor.

A regisztráció nem azonos az adatok megadásával, hiszen azt mindenkinek meg kell adnia, annak is, aki regisztráció nélkül vásárol. A regisztráció azt jelenti, hogy adatait csak 1 alkalommal kell megadnia (nem minden vásárláskor)! Lesz egy vásárlói fiókja, ahová megadott egy jelszót, amellyel be tud lépni. Ma már a Gmail vagy a Facebook fiókjával is tud regisztrálni, és belépni.

Fiókjába belépve nyomon tudja követni vásárlásait, HŰSÉGPONT felhasználását. Hűségpontot csak regisztrált vásárlóink kapnak (ezért is érdemes regisztrálni), akik a fiókjukba belépve vásároltak.

A regisztráció nem azonos a HÍRLEVÉL feliratkozással! ADATAIDAT maximális diszkrécióval kezeljük, NEM HASZNÁLJUK FEL marketing célokra (e-mail, SMS, hírlevél)

Ha viszont szeretne hírlevelet kapni, regisztrációkor pipálja be, hogy kér hírlevelet.

hűségpont

GYORS REGISZTRÁCIÓ
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
ELÉRHETŐSÉGEK
+
Kötelező kitölteni!Hibás formátum!
Számlázási adatok
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Szállítási adatok
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!

több, olcsóbb

 

KÉRLEK VEDD FEL A NÉVJEGYZÉKBE EZT A KÉT EMAIL CÍMET, HOGY EMAILJEINK NE KERÜLJENEK A SPAM, VAGY A PROMÓCIÓS MAPPÁBA:

1.  webshop@vitalimax.hu - Innét küldjük a megrendelés állapotával kapcsolatos információkat, és ha kértél hírlevelet, akkor azt is, vagy az ajándék kupont is.

2.  potenciakiraly@szamlazz.hu - Innét küldjük a számlát. 

Külföldi címre ne adjon le rendelést, mert külföldre nem szállítunk!