Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- HŰSÉGPONT + TÖBB-OLCSÓBB ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-péntek 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-péntek 11-15 óráig

POTENCIA

Nemi vágyserkentők

2012.07.14 14:38

Az emberek már ősi időktől fogva ismernek bizonyos növényeket, amelyek serkentik a nemi vágyakat.

 

 

kőrisbogár ugyan nem növény, de a belőle készült por talán a legismertebb nemivágy-fokozó szer. Tény az, hogy a kőrisbogárpor erős erekciót vált ki, mellékhatásai azonban igen veszélyesek és kellemetlenek: a nemi szervek gyulladása, erős fájdalomérzet, hányás, vér a vizeletben. A mandragórát valószínűleg azért tartották afrodiziákumnak, mert gyökereinek formája hasonlít a férfi nemi szervre. Az közismert, hogy a mandragóra érzéstelenítő anyagot tartalmaz, de afrodiziákum jellege nem nyert megerősítést. A rinocéroszszarv por, a bikahere és a galambszív szintén nemi vágyat serkentő szerek hírében álltak, de az ezekről szóló történetek csak legendáknak bizonyultak. A patikákban és gyógynövényszaküzletekben azonban találhatók ténylegesen erősítő növények, amelyeket nem kizárólag afrodiziákumként, hanem a szervezet általános erősítése céljából használnak. A következőkben néhány ilyet sorolunk fel, megadva előnyeiket és elkészítési módjukat is.

 

 

 

 

Zöld ánizsmag A szívműködést elősegítő hatása mellett serkenti a paraszimpatikus idegrendszert, és gyorsítja a hormonkiválasztást. Enyhén euforiás hatású. Adagolás: fél liter vízzel 10-15 g anyagot kell leforrázni. Naponta 2-4 pohár fogyasztandó az így kapott keverékből. Aperitifként - likőrös pohárból fogyasztva - a 15 g magnak 250 ml 90%-os alkoholban történő kezelésével kapott oldat használható. 

 

 

 


Zab Regenerálja a vérkeringést, továbbá csökkenti a medence és a nemi szervek tájékán jelentkező vértolulást. Adagolás: 10 g zabot - szalmájával együtt - kell leforrázni 1 liter vízzel. Naponta 2-3 pohár fogyasztandó az anyagból. Zabkása: 20 g zabliszt 1 liter vízben, barna cukor. 

 

 

 

 

 

Fahéj Az ivarmirigyeket enyhén izgatja, veszélyes álmosító hatás nélkül. 0,5 liter vízhez 10-15 g ajánlott, édesítés mézzel, és mindezt a három főétkezés után javasolt fogyasztani. Fahéjas forralt bor: a port vörös- vagy forralt fehérborba kell keverni és a nemi érintkezés előtt 15 perccel fogyasztani.


Vérehulló fecskefű Kellő körültekintéssel alkalmazandó, mivel számos hatékony alkaloidát tartalmaz. Egy liter vízzel 10 g-ot kell leforrázni. Reggel és délután egy-egy pohár fogyasztandó. Ha 10 g vérehullófecskefű-gyökeret kezelünk 1 liter fehérborral, akkor minden étkezés után egy pohár fogyasztandó a készítményből.

 

 

 

 

 

Bürök Ez ugyan nem afrodiziákum, de nimfomániás és epilepsziás esetekben - orvosi vizsgálatot követően - javasolt. Impotencia vagy frigiditás esetén homeopata orvoshoz kell fordulni, aki felírhatja a Conium maculatum gyógykezelésre történő felhasználását.


Koriander Serkenti a vérkeringést, de mellékhatásai is lehetnek, ezért körültekintően kell alkalmazni. Adagolás: 3 g por 1 kávéskanálnyi mézbe keverve. Reggel szedendő, az anyagot hagyni kell a szájban elolvadni. 


Édeskömény Kellő elővigyázattal alkalmazandó, mivel az édeskömény hallucinogén hatású. Adagolás: 10 g-ot kell 0,5 liter vízzel leforrázni. Minden étkezés után egy pohár fogyasztandó az anyagból. Fél órával a nemi érintkezést megelőzően egy fél kockacukorra csöppentett két-három csepp édesköményolaj is megfelelő hatást vált ki. Zöld menta Ez nem afrodiziákum, és itt csupán azért kerül megemlítésre, mert olyan anyagot tartalmaz, amely növeli a női mellek méretét. Adagolás: 1 liter vízzel, a növény 20 g-ját vagy a magvak 10 g-ját kell leforrázni.


 
Tárnics Kedvező módon serkenti az ivarmirigyek működését. Ilyen tulajdonsága folytán afrodiziákumként használható nimfománia esetében. Figyelmesen adagolandó. Adagolás: az 1 liter vízzel leforrázott 10-15 g növény felhasználásával készült oldatból reggeli közben és délután kell bevenni, vagy elalvás előtt több csepp tárnics olajat ajánlott fél kockacukorra csepegtetni és azt elszopogatni.Ginzeng
 A több mint 2000 éves Ginzeng erősítőszer és afrodiziákum egyszerre. Ezen kívül mint stresszcsökkentő anyagot is alkalmazzák. Adagolás: 12-50 csepp ginzengolaj 1/4 pohár vízben feloldva. Fogyasztása ébredéskor, délelőtt 11 óra körül és este 6 óra körül, vagy 10-35 csepp ginzengkivonat 1/4 pohár vízben oldva étkezések előtt fél órával fogyasztva. Vagy: 1-3 gyökérpor kapszula 1/4 pohár vízben oldva reggel és délután fogyasztva. 

                                           

Szegfűszeg A húgy utakat közvetlenül befolyásoló cheirantin nevű anyagot tartalmazza. Ezen kívül a pénisz megnagyobbodását is előidézi. A szegfűszeg nem afrodiziákum ugyan, de erekcióhoz sikerrel alkalmazható. Adagolás: 5 g levelet és gyökeret 1 liter vízben kell leforrázni és étkezések után egy kávéscsészényi mennyiséget fogyasztani az anyagból.Fagyöngy Erősítő jellegén kívül jól ismert az érelmeszesedésre gyakorolt kedvező hatása is. A fagyöngy "csodanövény", és bizonyos korban segít átvészelni az előre nem látható gyengélkedési periódusokat. Kellő körültekintéssel adagolandó!Adagolás: 15 g-ot kell 1 liter vízben leforrázni és naponta háromszor fogyasztani, vagy egy kevés port egy kanálnyi mézzel elkeverve fogyasztani. Búza Javítja a medencetájék vérkeringését. Adagolás: 1 liter vízben 200 g búzát kell leforrázni. Az oldatból ébredéskor és elalvás előtt kell elfogyasztani egy-egy pohárral, vagy: 15 g búzakivonatból 0,5 liter normál cukorszirup segítségével szirupot kell készíteni és étkezések előtt egy kanállal bevenni az anyagból. Borsos menta Veszélyes csak a növényből kivont tiszta mentolt használni, de mindenesetre csak extraktumokat és nem az egész növényt javasolt alkalmazni terápiás célokra. Ily módon használva a borsos menta fokozza a tapintóérzéket és az olyan automatikus reflexeket, mint például az erekció.Adagolás: 15 g-ot kell egy liter vízben leforrázni és étkezések után fogyasztani, vagy 1/4 órával a nemi érintkezés előtt el kockacukorra csöpögtetett 3 csepp olajat bevenni. Figyelem: a borsos menta nem alkalmazható homeopatikus kezelésekkel. Petrezselyem Egy apiol nevű anyagot tartalmaz, amely a húgyurak - az erekció meghosszabbodásával járó - enyhe irritációját idézi elő. Figyelem: nem szabad túlzottan hosszan alkalmazni, illetve túllépni az alábbiakban megadott adagokat. Naponta 8-12 friss petrezselyemszálat kell elrágcsálni vagy főzetet készíteni 60 g gyökérből és friss petrezselyemből egy liter vízre számítva. Az oldatból naponta egyszer kell fogyasztani. Cayenne-i bors Kétféleképpen használható: -a friss oldatot külsőleg alkalmazva a herezacskón - nagyon kis mennyiségű szárított port egy kanál mézzel elkeverten fogyasztva. Álbors Ez a növény egy fellandrin nevű anyagot tartalmaz, amely kedvező hatással van a pénisz erekciós izmaira és a klitoriszra. Adagolás: 2-4 csepp olaj fél kockacukron. A cukrot fél órával a nemi érintkezés előtt kell lassan elszopogatni.

 

 

 

 

 

Torma Általános erősítőszer, emellett pedig a pénisz és a klitorisz reflexeit fokozó allilszulfocianátot tartalmaz. Adagolás: 1 liter vízre számítva 30 g friss növény leforrázása, vagy 20 g-ból történő főzetkészítés. Az így kapott oldatból naponta 1-3 pohárral kell fogyasztani.   

 

 

                  Néhány házilag is könnyen elkészíthető afrodiziákumrecept

A Káma-szutra és az Ana Ranga számtalan, férfiasságot javító és nemi vágyat növelő, receptet tartalmaz. Sajnálatos módon azonban ezek a receptek nálunk ismeretlen keleti növényeken alapulnak. Az alábbiakban néhány otthon is könnyen elkészíthető receptet adunk meg: 

 

 

 


Indokínai kenőcs: 2,5 dl vízben 30 percig főzzünk 10 g vörös borsot, 10 g fehér borsot és egy csipetnyi orvosi zilizt. Ezután szűrjük le az oldatot és adjunk hozzá rizslisztet. Az így kapott kenőccsel néhány percre kenjük be a péniszt és a heréket.


 
Nostradamus-recept: A recept afrodiziákum jellege olyannyira ismert volt a XVI. században, hogy az abban szereplő egyik növényt még a kolostorokban és rendházakban is tilos volt termeszteni. Forrásban lévő vízzel öntsünk le 10 g zsályát, 8 g csombordot és 5 g mentát. Az oldatot egy kanál mézzel édesítsük. 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: www.valtozatos.sokoldal.hu