KEDVEZMÉNYEK

Frissítve: 2020. január 11.max

   

K E D V E Z M É N Y E K

A sokféle kedvezmény célja, hogy mindenki a vásárlási szokásaihoz igazodva, a számára a legmegfelelőbb kedvezményt tudja igénybe venni.

1.  KEDVEZMÉNY

AJÁNDÉK KUPON:  600 Ft

600 Ft

 12.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

AZONNAL BEVÁLTHATÓ. Emailben küldjük a kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel az érvényességi időn belül. 


Ez régi vevőknek is jár, ha MOST IRATKOZNAK FEL A HÍRLEVÉLRE. A megrendeléskor írja be a kupon kódot a kupon kód mezőbe. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.

Ha regisztrált vásárlóként értékeli a megvásárolt terméket, vagyis a rendelt termékről aTERMÉK oldalán a "Vásárlói VÉLEMÉNYEK a termékről" fülön megjeleníthető ÉRTÉKELÉST ÍR, ismét megajándékozzuk 600 Ft-os KUPONNAL. Egy embertől egy termékre egy értékelést fogadunk el, ami nem lehet 1-2 szavas.

2.  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!

azonnali kedvezmények

5-10%  AZONNALI KEDVEZMÉNY, 

mely AZ AKTUÁLIS VÁSÁRLÁS értékéből kerül levonásra.

Aktuális vásárlás Több, olcsóbb!
összege Mennyiségi kedvezmény
Ft- tól %
20 000 -5
30 000 -10
Ha van TÖRZSVÁSÁRLÓI és MENNYISÉGI
kedvezménye is, akkor mindig a
NAGYOBBIK % lesz levonva!

Ha többet vásárol, olcsóbban kapja meg. Viszont nem szükséges, hogy egy fajta termékből vásároljon többet, ha több termékből éri el az értékhatárokat éppúgy megkapja a kedvezményt!  A kedvezmény  jár akciós áruból is. A 3 áruház (vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu) megrendelései nem vonhatók össze magasabb kedvezmény érvényesítéséhez.

3.  TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY

tvk
1-7%  KEDVEZMÉNY TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK

Összes vásárlása TÖRZSVÁSÁRLÓI
alapján KEDVEZMÉNY
Ft- tól %
30 000 -1
50 000 -2
100 000 -3
200 000 -4
300 000 -5
400 000 -6
500 000 -7
Ha van TÖRZSVÁSÁRLÓI és MENNYISÉGI
kedvezménye is, akkor mindig a
NAGYOBBIK % lesz levonva!

VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, ÖRÖKÖS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit, hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt! Fiókjába belépve láthatja Önnek hány % kedvezmény jár.

VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, FOLYAMATOS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit, hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt! Fiókjába belépve láthatja Önnek hány % kedvezmény jár.

4.  HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY

1-3%  HŰSÉGPONT  60 napig visszajár

hp

Ez a gyakorisági kedvezmény azok számára van, akik kisebb mennyiségeket, de rendszeresen vásárolnak. A nagyobb mennyiséget vásárlóknak a mennyiségi kedvezményt tudják igénybe venni, ami nem utólagos, és több ennél.

Ahány db terméket vesz, annyiszor
1-3%  HŰSÉGPONT – 60 napig felhasználható
A HŰSÉGPONT BEVÁLTHATÓ:  3 500 Ft feletti vásárlásnál
Maximum a számla 10%-a fizethető vele

1 pont=1 Ft. A termékek mellett láthatja, hogy 1 db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár. A hűségpont a termék árának a 3%-a (akciós termékeknél 1%a), vagyis minden elköltött 33 Ft után (akciós termékeknél 100 Ft után) 1 Ft visszajár. Ha az adott termékből több darabot vásárol, annyiszor több a kedvezmény is. 

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA  az Ön HŰSÉGPONT SZÁMLÁJÁN a csomag feladásakor történik meg. Amennyiben a csomagot nem veszi át, töröljük hűségpontjait.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT bármikor megnézheti a felhasználói fiókjába belépve, a HŰSÉGPONTJAIM fülön.  Ha nincs hűségpontja, akkor ez a fül NEM JELENIK MEG! (Nézze meg most!) MEGRENDELÉSEIM fülön láthatja az utolsó vásárlásának időpontját.

- 2 hónapig használhatja fel hűségpontjait, 3.500 Ft feletti vásárlás esetén. Hűségpont egyenlegével a vásárlás értékének maximum 10%-át fizetheti ki. A szállítási díjat nem fizetheti ki hűségponttal.

Alapbeállítás a FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT, így Önnek nem kell semmit sem tennie, a hűségpontjai ha vannak, automatikusan jóváíródnak.

- A fel nem használt hűségpontok a 61. napon törlődnek.

MINDEN HÍRLEVÉL TARTALMAZZA az aktuális HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és a hűségpont egyenleg törlése előtt 3 és 7 nappal értesítjük Önt, ha FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE!

max

A kedvezmény rendszer változtatásának, átalakításának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu