KEDVEZMÉNYEK

Frissítve: 2020. február 6.max

   

K E D V E Z M É N Y E K

A sokféle kedvezmény célja, hogy mindenki a vásárlási szokásaihoz igazodva, a számára a legmegfelelőbb kedvezményt tudja igénybe venni.

1.  KEDVEZMÉNY

Minden ÚJ VEVŐNEK: 200 Ft HŰSÉGPONT

-5% KUPON

Regisztrációkor íródik jóvá és azonnal levásárolható. Önnek semmit sem kell csinálnia a rendszer automaikusan jóváírja, majd levonja a végösszegből. A regisztráció után 90 napig használható fel.

Ez a kedvezmény 2020. február 6. 9 óra 49 perckor lett beállítva, és a 200 Ft hűségpont a regisztrációkor íródik jóvá, így aki korábban (február 6 előtt) regisztrált, neki nem íródott jóvá a 200 Ft hűségpont, így ő ezt a kedvezményt nem kapja meg.

2.  KEDVEZMÉNY

AJÁNDÉK KUPON:  -5%

-5% KUPON

 5.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

AZONNAL BEVÁLTHATÓ. Emailben küldjük a kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel az érvényességi időn belül. 


Ez régi vevőknek is jár, ha MOST IRATKOZNAK FEL A HÍRLEVÉLRE. A megrendeléskor írja be a kupon kódot a kupon kód mezőbe. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.

3.  KEDVEZMÉNY

AJÁNDÉK KUPON:  -500 Ft

TÖBB, OLCSÓBB!

 10.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

Ha regisztrált vásárlóként értékeli a megvásárolt terméket, vagyis a rendelt termékről aTERMÉK oldalán a "Vásárlói VÉLEMÉNYEK a termékről" fülön megjeleníthető ÉRTÉKELÉST ÍR, ismét megajándékozzuk  -500 Ft-os KUPONNAL. Egy embertől egy termékre egy értékelést fogadunk el, ami nem lehet 1-2 szavas.

4.  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!

azonnali kedvezmények

5-15%  AZONNALI KEDVEZMÉNY, 

mely AZ AKTUÁLIS VÁSÁRLÁS értékéből kerül levonásra.

Aktuális vásárlás Több, olcsóbb!
összege Mennyiségi kedvezmény
Ft- tól %
20 000 -5
30 000 -10
60 000 -15
Ha van másfajta %-os (Törzsvásárlói, kupon)
kedvezménye is, akkor mindig a
LEGNAGYOBBIK % lesz levonva!

Ha többet vásárol, olcsóbban kapja meg. Viszont nem szükséges, hogy egy fajta termékből vásároljon többet, ha több termékből éri el az értékhatárokat éppúgy megkapja a kedvezményt!  A kedvezmény  jár akciós áruból is. A 3 áruház (vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu) megrendelései nem vonhatók össze magasabb kedvezmény érvényesítéséhez.

5.  AZONNALI TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY

5-10%  KEDVEZMÉNY TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK

Törzsvásárlói kedvezmény

VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, ÖRÖKÖS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. NEM EGY JÖVŐBENI EGYSZERI AJÁNDÉKOT ADUNK, HA ELÉR EGY ADOTT FORGALMAT, HANEM ONNANTÓL MINDEN VÁSÁRLÁSÁBÓL LEJÖN AZ  5-10%  KEDVEZMÉNY! Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit (pl. csak egyszer beváltható kupont), hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt!

Összes vásárlása TÖRZSVÁSÁRLÓI   H Ű S É G P O N T
alapján Azonnali KEDVEZMÉNY Utólagos KEDVEZMÉNY
Ft- tól % 90 napig. Termékenként:
0 0 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
50 000 -5 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
500 000 -10 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
Ha van másfajta (kupon, mennyiségi) %-os kedvezménye is
Akkor mindig a LEGNAGYOBBIK % lesz levonva.

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön. MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT, ami alapján a Törzsvásárlói kedvezményt kapta.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is érdemes feliratkoznia a hírlevélre.

6.  TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY

100-300 Ft  HŰSÉGPONT  90 napig visszajár

 HŰSÉGPONT

Ez a gyakorisági kedvezmény azok számára van, akik kisebb mennyiségeket, de rendszeresen vásárolnak. A nagyobb mennyiséget vásárlóknak a mennyiségi kedvezményt tudják igénybe venni, ami nem utólagos, és több ennél.

MINDEN ÚJ VEVŐNEK: AJÁNDÉK 200 Ft HŰSÉGPONT. 

1 pont=1 Ft. A termékek mellett láthatja, hogy 1 db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár. Alkalmi potencianövelők után 300 Ft hűségpont jár, minden más termék után 100 Ft termékenként. Ha az adott termékből több darabot vásárol, annyiszor több a kedvezmény is. 

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA  az Ön HŰSÉGPONT SZÁMLÁJÁN a csomag feladásakor történik meg. Amennyiben a csomagot nem veszi át, töröljük hűségpontjait.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön. MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT.

- HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is érdemes feliratkoznia a hírlevélre.

- 3 hónapig (90 napig) használhatja fel hűségpontjait. Hűségpont egyenlegével a vásárlás értékének maximum 10%-át fizetheti ki. A szállítási és utánvét díjat nem fizetheti ki hűségponttal.

Alapbeállítás a FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT, így Önnek nem kell semmit sem tennie, a hűségpontjai ha vannak, automatikusan jóváíródnak.

- A fel nem használt hűségpontok a 91. napon törlődnek.

MINDEN HÍRLEVÉL tartalmazza az aktuális HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT, már ezért is érdemes  FELIRATKOZNI HÍRLEVELÜNKRE!

max

A kedvezmény rendszer változtatásának, átalakításának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu