REGISZTRÁCIÓÉRT AJÁNDÉK - 5-10% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY + 5% HŰSÉGPONT. Diszkrét, 1 munkanapos szállítás 599 Ft-tól, INGYENES 15.000 Ft-tól

viber Tel: 20/540-3749   hétfő-péntek 9-16 óráig

Hívj és segítünk! Tedd könyvjelződbe webshopjainkat:

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK - vitalimax.hu - vitmax.hu

5% TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT

2021.09.18 15:46
5% TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT

5% HŰSÉGPONT - 90 napig 

MAX
-
VitaliMax-VitaliMan Kft. - vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu
.

Érdemes elmentenie telefonszámunkat (20/540-3749 hétfő-péntek 9-16 óra)

és weboldalunkat: https://vitalimax.hu/.

 Frissítve: 2022-05-19.

.

hűségpont

.

.

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY RENDSZER, azok számára, akik nem rendelkeznek Törzsvásárlói kedvezménnyel. A korábbi Törzsvásárlói kedvezményt váltotta fel, így akinek 5%-nál magasabb kedvezménye volt az megmaradt és az kerül nála levonásra (Hűségpont nem), akinek 5% vagy az alatti kedvezménye volt, az törölve lett és a Hűségpont rendszert tudja használni.

új vevő

ÚJ VÁSÁRLÓINKAT 300 Ft értékű HŰSÉGPONTTAL ajándékozzuk meg, mely automatikusan jóváíródik a regisztráció során. Akik nem regisztrálnak, nem kapnak Hűségpont jóváírást, sem új vevőként, sem a vásárlásuk után. HŰSÉGPONTTAL akkor tud fizetni, ha vásárlása eléri a minimum 3.000 Ft-ot. Vásárlásának maximum 10%-át fizetheti ki hűségponttal. 90 napig felhasználható, így ha nem mindet költötte el, később még elköltheti. Ha első vásárlásakor nem regisztrál csak később, akkor is megkapja ezt a kedvezményt. 

Regisztrálni itt tud:

https://vitalimax.hu/regisztracio

.

Törzsvásárlói HŰSÉGPONT MÉRTÉKE

Törzsvásárlóinkat HŰSÉGPONTTAL jutalmazzuk.

Minden normál áras termék után jár 5% HŰSÉGPONT hűségpont. Mindegyik termék mellett fel van tüntetve hány Ft hűségpont jár utána. A termékből ahány darabot vásárol, a hűségpont annyiszor jár.

Alkalmi potencianövelők után 5% HŰSÉGPONT jár (ha a potencianövelő nem akciós)

POTENCIA TÁBLÁZAT-ban összesítve tekinthet meg: 

https://vitalimax.hu/potencia-tabl

Honnét tudom melyik TERMÉK után hány Ft HŰSÉGPONT jár?

Minden termék mellett fel van tüntetve egy db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár. Ahány db terméket vásárol annyiszor jár a feltüntetettt hűségpont.
Kinek NEM JÁR HŰSÉGPONT?

- LETILTOTT státuszú vásárlóknak. Ők azok, akik korábban nem vették át megrendeléseiket.

- Akik NEM REGISZTRÁLTAK. Náluk ez technikai okokból nem megvalósítható.

- Akiknek van ugyan regisztrált fiókjuk, de nem léptek be jelszóval a fiókjukba, hanem adataikat újra megadva, regisztráció nélkül adták le a megrendelést.

- Csak akciós terméket vásárlóknak.

- Nem tudják használni a Hűségpont redszert, akik Törzsvásárlói %-os kedvezménnyel rendelkeznek.Mikor kerül JÓVÁÍRÁSRA a HŰSÉGPONT?

A termék feladásakor. Ha a csomagot nem veszi át, akkor lenullázzuk hűségpont egyenlegét és egyéb kedvezményeit is, és LETILTOTT státuszba kerül, a továbbiakban nem lesz jogosult a Törzsvásárlói rendszer használatára.Hol tudom megnézni MENNYI HŰSÉGPONTOM VAN?

Nézze meg MOST! Több helyen is lehetséges ez:

- A megrendelés leadásakor kiírja a rendszer,  és automatikusan levonódik a felhasználható hűségpont.

- Fiókjába belépve a HŰSÉGPONTOK menüpontban láthatja hűségpont egyenlegét, ha van fel nem használt hűségpontja. Ha NINCS, akkor ez a sor NEM JELENIK MEG:TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT egyenlege a mai napon:”MEDDIG tudom felhasználni HŰSÉGPONTJAIMAT?

A jóváírástól számított 90 napig. A fel nem használt hűségpontok a 91. napon törlődnek.


Vásárlásom HÁNY %-ÁT FIZETHETEM HŰSÉGPONTTAL?

A vásárlás 10%-a kifizethető hűségponttal. 3.000 Ft-ot elérő vásárlástól használható fel hűségpont, az alatt nem. Szállítási díj kiegyenlítésére nem használható fel a Hűségpont.


Hogyan tudom BEVÁLTANI HŰSÉGPONTJAIMAT?

MEGRENDELÉSKOR automatikusan levonódik, ha a pipát nem veszi ki a "Felhasználom hűségpontjaimat" mezőből.

pipa


Ki a TÖRZSVÁSÁRLÓ?

Aki regisztrált vásárlóként, fiókjába belépve rendszeresen nálunk vásárol. A regisztráció során ugyanazokat az adatokat kell megadni (a jelszó kivételével), mintha nem regisztrált volna, így „inkognitóság” szempontjából semmi különbség nincs. A különbség abban van, hogy ha regisztrál, akkor csak egyszer kell megadnia az adatait! Ha nem regisztrál, akkor pedig minden vásárlás alkalmával meg kell adnia, ami nem csak többlet munkát és időt, de elírási, hibázási lehetőséget is magában rejt. Vagyis sokkal gyorsabb a vásárlás a regisztrált vásárlóként.Mit nem adunk a Törzsvásárlóinknak?

Ajándék terméket. Nekünk ez lenne a leggazdaságosabb megoldás, hisz beszerzési áron letudnánk a Törzsvásárlói kedvezményt, azonban minden embernek más termékre van szükségre, így nem akarjuk senkire ráerőltetni valamelyik termékünket.


Mit adunk a Törzsvásárlóknak?

Forint kedvezményt, így Ő döntheti el, hogy mit vásárol.Mikor adjuk a Ft kedvezményt?

Nem egy bizonyos össz vásárlási érték elérésekor egyszer, hanem minden vásárlás alkalmával.


Miért nem adunk %-os kedvezményt?

Nem „alanyi jogon” akarunk kedvezményt adni, hanem azért, mert valaki rendszeresen nálunk vásárol. Korábban adtunk, de a rendszert megszüntettük, mert hiába volt kedvezménye nem feltétlenül kötődött vásárlásával a webáruházunkhoz. Van akinek még most is van ilyen kedvezménye, amit törlünk, ha 1 éve már nem vásárolt nálunk.


Mekkora kedvezményt adunk?

Nálunk már a legelső vásárlása után is kedvezményt kap, ha 90 napon belül újra vásárol, nem csak akkor, ha már összesen több száz ezer Ft-ért vásárolt.


Milyen formában adjuk a kedvezményt?

HŰSÉGPONT formájában. Minden terméknél ott van, hogy 1 db termék után hány Ft HŰSÉGPONT jár. Ahány db terméket vásárol, annyiszor jár ennyi Ft.Mi a kedvezmény alapja?

Nem mindegy, hogy a teljes árból kap kedvezményt, vagy egy mennyiségi kedvezménnyel már lecsökkentett árból kap további TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT kedvezményt! Nálunk ez utóbbi van.Milyen egyéb kedvezményt kap a TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT kedvezményen kívül?

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY. Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!

- AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

- HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT AJÁNDÉK KUPON