1-3-5% - HŰSÉGPONT - 180 napig + TÖBB, OLCSÓBB - 5% kedvezmény első vásárlásából, ha... - SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól, INGYENES: 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitalimax.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

BLOGOK-HÍREK-GYIK

Normogast: a kíméletes béltisztító

2021.04.30 11:41
Normogast: a kíméletes béltisztító

Manapság már népbetegségnek számít a kemény széklet és a bélproblémák egyaránt. Azonban egy megfelelő tabletta sokat segíthet a panaszok enyhítésén. A Normogast készítménynek például kiváló minőségű rostokat vihetünk a szervezetünkbe, amelyet elegendő este bevenni, hatása csak a következő reggel jelentkezik.

De vajon mit érdemes tudni róla? Ebből a cikkből minden kiderül!

 

A béltisztítás fontossága

Béltisztításra mindenkinek szüksége lenne, hiszen a szervezetben folyamatosan halmozódnak fel a káros anyagok. A testünk a feldolgozott tápanyagokat felszívja a vastagbélből, így lát el minden részt vitaminokkal és nyomelemekkel. Egy lerakódásokkal teli bél azonban nem képes jól működni, így a testünk egyes területeire sokszor nem képes eljutni a megfelelő mennyiségű tápanyag, szénhidrát, illetve fehérje sem. Ez több esetben okoz komoly egészségügyi problémákat is.

 

Miért érdemes Normogast tablettát szedni?

Amennyiben fogyni szeretnénk, esetleg úgy érezzük, hogy túl sok salakanyag gyűlt fel a szervezetünkben, nyugodtan végezzünk el egy Normogast kúrát. A téli időszakban több ünnep is van, amely során sokszor nem tudjuk megfelelő kiüríteni a szervezetünket. A többféle hús, sütemény és nehezebb hidegben fogyasztott ételek nem segítenek a káros anyagot kijutásában. Éppen emiatt van a testünknek szüksége egy kis támogatásra a béltisztításhoz.

A Normogast készítmény támogatja a kívánt alak elérését, segít megszabadulni a méreganyagoktól és eltávolítja a felesleges lerakódásokat is. Fontos, hogy amikor béltisztítót alkalmazunk, akkor minőségi változatot vásároljunk meg, hiszen csak egy ilyen tabletta segíthet rajtunk. Éppen erre találták ki a Normogastot is, amely segítséget nyújt az elnehezedett szervezet számára.

 

A Normogast készítmény alkalmazása

Egy normál Normogast kúra akár két-három hónapig is eltarthat, pár hétre nem érdemes rá beruházni. Az eredmény érdekében több hónapig érdemes szedni és igény esetén bármikor újra lehet kezdeni. A kapszulát naponta háromszor szükséges szedni, az egyes alkalmakkor pedig kettő-kettő szemet kell bevenni. A hatás nagyjából 4-8 nap múlva jelentkezik először, ennyi időre van szüksége a salakanyagoknak, hogy áthaladjanak a bélrendszeren. Ezt követően sok fog távozni belőle a szervezetünkből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az étrend-kiegészítők sosem helyettesítik a kiegyensúlyozott és egészséges életmódot. Ezek nem gyógyszerek, így nem a gyógyításra találták ki őket, hanem hiányállapotok és speciális étrendek kiegészítésére.

 

Összegezve

A népbetegségnek számító bélproblémák és a székrekedés ma már nem egy olyan probléma, amelyet ne lehetne enyhíteni, esetleg megszüntetni. A Normogast béltisztító kúrája egy remek megoldás ezekre az esetekre, hiszen segítségével eltávolíthatjuk a szervezetünkből a salakanyagokat. A felgyülemlett méreganyagok négy-nyolc napot követően kezdenek el távozni a testünkből, ezt követően pedig folyamatos a hatást. A megfelelő eredmény érdekében azonban érdemes minimum egy két-három hónapos kúrát tartani.