25.000 Ft-tól: 5% - KEDVEZMÉNY - 45.000 Ft-tól: 10% + HŰSÉGPONT 

20/540-3749            hétfő - csütörtök    10-16 óra

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

vitalimax.hu    R e g i s z t r á c i ó

BLOG

Brandenburg NEURO: szorongásra, depresszióra

2021.04.30 11:58
Brandenburg NEURO: szorongásra, depresszióra

A világon és persze Magyarországon is egyre többen szenvednek idegrendszeri problémáktól. A mentális egészségünk fenntartása azonban egy rendkívül fontos a mindennapi teendők és a munka során. Ehhez nyújt segítséget a Brandenburg neuro készítmény is, amely támogatja a szervezetünket stresszes és feszült időszak esetén.

De vajon mit tud ez a tabletta? Ebből a cikkből minden kiderül!

Idegrendszeri problémák

Keveseknek nincs valamilyen idegrendszeri betegsége, esetleg problémája. Ide sorolandó a folyamatos feszültség, a stressz és persze egyéb neurológai gond. Ezek főként a stresszes életmódnak köszönhetőek, amely szinte mindenki számára ismeretes. Ki ne aggódott volna már a munkahelyén, esetleg magánélete során? Természetesen ez sem egy megoldhatatlan probléma, csak helyesen kell kezelni.

 

A Brandenburg neuro készítmény

A korábban Neuroptim tabletta néven ismert Brandenburg neuro tabletta egy rendkívül erős ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Segítségével visszaszerezhető a nyugodt életvitel, a szellemi frissesség és persze hatékonyan kezelhetőek az alvásproblémák is. A készítmény nagy előnye, hogy akár nyugtatókkal és antidepresszánsokkal együtt is szedhető, hiszen a felesleges vizelettel távozik a szervezetből.

 

Mit tartalmaz a Brandenburg neuro?

A készítmény számos összetevőből áll, amelyek támogatják az idegrendszert. A legtöbb hasonló étrend-kiegészítőben megtalálható a magnézium, a B-vitamin, illetve a cink és folsav is. De vajon miért?

  • A Withania Somnifera segíti a szervezetet mentális feszültség esetén. Tápanyaggal látja el az idegeket, amelynek köszönhetően könnyebben megőrizhető a nyugalom és a belső béke.
  • A B-vitaminok elengedhetetlenek egy idegrendszert támogató készítmény esetében. Ezek táplálják a szervezetet, növelik az energiánkat, mindemellett pedig képesek javítani a koncentrálóképességet is.
  • A folsav az antidepresszánsok hatékony felszívódásában játszik szerepet, ennek köszönhetően a gyógyuláshoz kevesebb kapszula is elegendő lehet.
  • A cink a szellemi frissességet fokozza fel, amelynek köszönhetően megőrizhető a mentális egészség.
  • A magnézium szintén egy olyan vitamin, amelyet napi szinten kellene szednünk. Ez segíti a szív működését, illetve az izmok és az idegek karbantartását.

 

Az étrend-kiegészítők alkalmazása

Fontos megjegyezni azonban azt, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesítik a mindennapos sportot és az egészséges étkezést sem. Ezek kiegészítőként szolgálnak, amelyek támogatják az immun- és az idegrendszer működését és fenntartását. A készítményeket nem betegségek gyógyítására, hanem hiányállapotok esetén való alkalmazásra hozták létre.

 

Összegezve

Az étrend-kiegészítők között nemcsak vitaminokat és egyéb kúrákat találhatunk, hanem idegrendszer támogatására szolgáló készítményeket is. A Brandenburg neuro számos esetben nyújt segítő kezet, hiszen többféle összetevőből áll. A B-vitamin, a magnézium, a folsav és a cink is azért került bele, hogy megőrizhessük a frissességünket, egy jó mentális állapotot tarthassunk fent. Előnye, hogy akár antidepresszánsokkal és nyugtatókkal együtt is szedhetjük.