14.000 Ft-tól -5% kedvezmény --- 18.000 Ft-tól INGYENES SZÁLLÍTÁS --- 28.000 Ft-tól -10% kedvezmény

viber Kérdeznél? Hívj!   20/540-3749   h-p  9-16 óráig

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

vitalimax.hu

 

Koreai fenyőmagolaj

2011.03.14 20:59

Nassolási kényszer csökkentését is támogatja...

Forrás:www.pinnothin.com

 

Összefoglaló:

 

 

100%-ban természetes, növényi alapú, koreai fenyőmagból állítják elő

 

Biztonságosan támogatja az étvágycsökkentést

 

Mellékhatás nélküli

 

Étkezések előtt 30-60 perccel kell bevenni, hatását 3 órán keresztül fenntartja

 

Hatásosságát klinikai vizsgálatokkal bizonyították

 

Nassolási kényszer csökkentését is támogatja

 

 

Az emberi testben speciális hormonok küldik az üzenetet az agy felé, amelyek erősítik vagy gyengítik az éhségérzetet. A PINNOTIN vagy annak természetes metabolitjai működésének lényege, hogy az ún. teltségérzetet okozó hormonok a CCK (cholecystokinin) és a GLP1 (glukagon szerű peptid 1) termelődését serkentik. A CCK és a GLP1 nevű hormonok jeleket küldenek az agy felé, hasonlóakat mintha azt mondanák “tele vagyok” ezáltal csökkentik az éhség érzetet.

 

 

 

Pinnothin teljesen természetes eredetű, növényi forrásból származik. Koreai fenyőmagból nyert olaj, nagyon gazdag hosszú láncú zsírsavakban, mint a pinolénsav. A koreai fenyő mag olajban 40 szer nagyobb a pinolénsav mennyisége, mint egyéb fenyőmagvakban.

 

Pinnothin magas koncentrációban tartalmazza mindezeket a természetes jólakottság és étvágycsökkentő hatást okozó hatóanyagokat.

 

Pinnothin hatásosságát két humán vizsgálattal is igazolták:

 

 

Az első klinikai vizsgálat alapján a 30-60 perccel 3 g dózisban az étkezés előtt bevett Pinnothin olaj, jelentős mennyiségben megnövelte a teltségérzetet (CCK) okozó hormon mennyiségét a vérben. A vizsgálat kettős vak próba volt. A placebót kapók személyeknél nem volt növekedés. PINNOTHIN természetes metabolitjai GLP1 hormon mennyiségét növelték meg jelentősen.

 

 

 

Második vizsgálatnál a résztvevők étel és kalóriabevitel igényét vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy az ennivaló mennyisége 9%-al a kalória bevitel 7%-al csökkent.

 

Vizsgálatok kimutatták, hogy a CCK és GLP1 mennyisége jelentősen megnő 30-60 perccel a bevétel után, és 3 óráig még észrevehetően magas szinten is marad.

 

 

https://vitalimax.hu/spd/579738/Rinno_Thin_60_db_8211_NutriLAB_8211_85_Ft

  

Fenyőmagokról általában

 

 

A fenyőmag már az ókorban is ismert és megbecsült eleség volt. A római katonák élelmezésében fontos szerepet játszott, de a régi görögök, egyiptomiak is említést tettek róla. Gyakran mézbe tették, így konzerválták. Az amerikai indián, a középkori mediterrán és a keleti kultúrákban is fogyasztották. A leírások szerint a magon kívül a fenyő hajtását (tűleveleit), tobozát, fakérgét is felhasználták és szirup, olaj vagy tea formájában különböző (légzőszervi és reumás) betegségek kezelésére alkalmazták. Napjainkban sok nép fogyasztja és használja jellemző ételei készítéséhez

 

 

A fenyőmag legalább 20 féle olyan fenyő tobozából származhat (pl. havasi cirbolyafenyő, európai mandulafenyő, kínai-, mexikói-, és coloradói fenyő), melyeknek ehető magjai elég nagyok ahhoz, hogy érdemes legyen a termést begyűjteni. Nagyobb mennyiségben Dél-Európából (Olaszország, Franciaország), kisebb mennyiségben Spanyolországból és Portugáliából, valamint az Egyesült Államokból, Mexikóból és Kínából származik. Két legismertebb változata a szögletes élű, az ázsiai boltokban vagy piacokon kaphatókoreai vagy kínai fenyőmag és a hosszúkás, mediterrán vagy olasz fenyőmag (madulafenyőmag), mely utóbbi drágább és kellemesebb ízű. Külső hártyájától megtisztítva mindegyik fajta elefántcsont színű. .Az értékes magok kinyerése nem egyszerű feladat. A tobozokat télen gyűjtik, majd addig szárítják, amíg a pikkelylevelek fel nem nyílnak és a magok kihullanak. A fel nem nyíló tobozokat mérsékelten meleg kemencébe helyezik, hogy a magok kipattogjanak, de gyakran kézzel kell azokat a tobozokból kipiszkálni. Ez magyarázza azt, hogy a fenyőmag meglehetősen drága.

 

 

 

https://vitalimax.hu/spd/579738/Rinno_Thin_60_db_8211_NutriLAB_8211_85_Ft