A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
HÍRLEVÉL: -600 Ft KUPON
KATEGÓRIÁK, AKCIÓK

ingy

pack

ingy

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT

KUPON

K E D V E L T E K

maxmankir

B a n k k á r t y a
S Z A V A Z Á S
Az alábbi márkák közül melyiket kedveli?
BioCo
Celsus
Dr. Chen
JutaVit
NutriLAB
Zafír
H Í R E K

fogyba

m e g b í z h a t ó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Jamieson (Kanadai) termékek

Fő kategória >MILYEN MÁRKA? >Jamieson (Kanadai) termékek

Jamieson minőség – A kanadai emberek 1922 óta bíznak benne

 

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

 

A Jamieson Laboratories a természetes vitaminok, ásványi anyagok, koncentrált étrend-kiegészítők, és gyógynövény alapú termékek legidősebb és legnagyobb gyártója és nagykereskedője Kanadában, amely idén ünnepli 91. évfordulóját. Erős pozícióját és piacvezetését a legjobb minőségű, tisztaságú és biztonságú innovatív termékek folyamatos előállításával érte el.

 

Annak ellenére, hogy a piac sokkal nemzetközibb, mint 1922-ben volt, a cég új fogyasztókat vonz magához, miközben megtartja a már létező vevőkörét, ugyanis vitaminjai, természetes étrend-kiegészítői bizalmat ébresztenek bennük nap, mint nap.

 

Ezen bizalom alapja a modern gyógyszerészeti gyártás Windsorban és Ontarióban, valamint a termékek gyártásának egy bizonyos formája, az exkluzív 360 Pure protokollon keresztül. Ez a kezdeményezés egy minimum 360 tudományos vezérlést és klinikai eljárást egységesít, amely mind része a Health Canada által elfogadott Good Manufacturing Practice-nek (GMP). A Jamieson egy hivatalosan elismert gyógyszerészeti GMP társaság, amelyet rendszeresen alávetnek a Health Canada szigorú ellenőrzéseinek.

 

Történetét tekintve, a Jamieson úttörő volt a természetes gyógymódok piacán. Ellátta a fogyasztókat innovatív termékekkel, mint például az első nagy hatóanyagtartalmú, magas színvonalú vitaminokkal, az első DIN (Drug Identification Number, gyógyszer azonosító szám) számmal ellátott növényi gyógyszerekkel és az első klinikailag tesztelt OTC (Over-The-Counter, orvosi vény nélkül kiadható gyógyszer) étrend-kiegészítő antioxidánsokkal, amelyek csökkentik a koleszterin-szintet.

 

Az elmúlt 91 évhez hasonlóan a Jamieson továbbra is ragaszkodik a megbízható márka fémjeléhez – minőség, tisztaság, biztonság.

 

 

Vic Neufeld,

President & Chief Executive Officer,

Jamieson Laboratories

 

Forrás: 

http://www.jamieson.hu/a-jamieson-vallalat/a-jamieson-vallalat-kuldetese/


Webáruház készítés