Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- HŰSÉGPONT + TÖBB-OLCSÓBB ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-péntek 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-péntek 11-15 óráig

EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK

TIPPEK

2011.03.19 20:25

Tippek a webshop használatához...

REGISZTRÁLT MÁR? Ha még nem,

ITT REGISZTRÁLHAT 1 perc alatt,

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSSAL együtt !

 

TEGYEN EGÉSZSÉGE VÉDELMÉÉRT!

VÁSÁROLJON ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐT!

 T I P P E K 

 

 

 

 

 

1.  TERMÉKEK KEDVENCNEK JELÖLÉSE

 

 

 

Ha Ön talált egy Önnek tetsző TERMÉKET, akkor azt jelölje meg KEDVENCKÉNT, a termék mellett található KEDVENCEKHEZ menüpontra kattintva.

 

 

Így legközelebb már nem kell keresnie, elég ha a a felső menüsorból a MEGRENDELÉS, KEDVENC menüpontba belép, ott megtalálja.

 

 

 

2.  TERMÉKEK AJÁNLÁSA MÁSOKNAK IS

 

Ha úgy gondolja, hogy az adott termékre másnak is szüksége lehet, ismerősét is érdekelheti, akkor a termék mellett lévő AJÁNLOM menüpontra kattinta küldhet egy emailt ismerősének, melyben a termék adatai szerepelnek, és írhat hozzá pár sort Ön is! Egy emailen belül több terméket is ajánlhat!

 

 

A termékek mellett található közösségi oldalakra (facebook, twitter, iwiw) kattintva is ajánlhatja az adott terméket.

 

 

3.  WEBÁRUHÁZ AJÁNLÁSA MÁSOKNAK IS!

 

 

Ha Ön már vásárolt, és a kiszolgálással és a termékkel is elégedett volt, kérjük ajánlja webáruházunkat másoknak is! Kommunikálhatja beszédben, emailben, telefonon, vagy közösségi oldalakon is.

 

  

 

4.  ÁRUHÁZUNK LINKJÉT MENTSE EL KÖNYVJELZŐKÉNT

 

Ha tetszett áruházunk könnyen ránk találhat, ha a linkünket elmenti, vagy esetleg kezdő lapként állítja be.

 

 

 

5.   LINKAJÁNLÓ

 

 

Ha Önnek van honlapja, ahol kedvenc linkjei ott vannak, vegye fel áruházunkat is az Ön által ajánlott LINKEK közé.

 

 

 

6.   FÓRUM AJÁNLÓ

 

 

Ha Ön valamilyen egészségügyi problémára szed étrend-kiegészítőt, és e egészségügyi problémával kapcsolatban fórumon chatel, ha talált nálunk hatásos terméket, ossza meg ezt a fórum többi résztvevőjével is!

 

 

 

7. VÉLEMÉNY ÍRÁSA A TERMÉKRŐL

 

Ha vásárolt tőlünk egy terméket, és van róla tapasztalata, ossza meg másokkal is, hogy így segítsen a választásban. Ezt megírhatja nelünk emailben (vitalimax.hu@gmail.com) is, közzétesszük oldalunkon, név nélkül. De ha a fórumban szereplő termékek egyikét vásárolta, akkor a fórumba is írhat. Megadhat ott is bármilyen nevet.  

 

 

 

8.  HA NEM TALÁLT VALAMIT...

 

Ha van egy Önnél jól bevált termék, amit szeretett volna megvenni nálunk, de nem találta áruházunk kínálatában, kérjük írja meg nekünk a vitalimax.hu@gmail.com címre, és talán legközelebb már a termékek között megtalálhatja.

 

 

9. HÍRLEVÉL - NEM SPAM

 

Ha feliratkozott hírlevelünkre, kérjük mail beállításainál a webshop@vitalimax.hu email címről érkező leveleknél állítsa be, hogy NEM SPAM! Erre azért van szükség, hogy hírleveleinket ne tegyék a SPAM-ek közé.

 

 

 

10. KÉRJÜK SZAVAZZON!

 

Kérjük adja le szavazatát az éppen aktuális kérdésben a weboldalon, és a TOVÁBBI SZAVAZÁSOK-ra kattintva a többi kérdésben is,  hogy ezzel is segítse munkánkat! Köszönjük.

 

 

11. NE MUNKAHELYI CÍMET ADJON MEG

 

Az otthonánál kézbesítő postás ismerheti Önt, de egy munkahely, pl. nagy irodaház minden dolgozóját nem ismeri a postás, és nem is keresgéli, egyszerűen ismeretlen címzettként visszaviszi a helyi postára a küldeményt, ott letétben áll pár napig, majd visszapostázzák.

 

Ezért kérjük, ha megoldható ne munkahelyi címet adjon meg, ha nem oldható meg, akkor pedig VÁRJA A KÜLDEMÉNYT! Mit jelent ez? Szóljon a postásnak, annak aki átveszi a leveleket a postástól, munkatársának, hogy Ön levelet fog kapni. Mi 3 napon belül postázunk, ha mégsem érne oda akkor azonnal jelezze felénk (vitalimax.hu@gmail.com) emailben és megadjuk a feladási ragszámot, amivel utána érdeklődhet a levelek (nem csomagok!) között a postásnál, vagy a helyi postán.

 

Nagyon ritka, ha egy küldemény visszajön, viszont eddig mindig csak olyan esetben jött vissza, amikor azt munkahelyi címre kérték!

 

 

REGISZTRÁLT MÁR? Ha még nem,

ITT REGISZTRÁLHAT 1 perc alatt,

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSSAL együtt !

 

 

 

 

TEGYEN EGÉSZSÉGE VÉDELMÉÉRT!

VÁSÁROLJON ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐT!