Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- HŰSÉGPONT + TÖBB-OLCSÓBB ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-péntek 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-péntek 11-15 óráig

EGYÉB

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

2018.08.02 07:19

MIÉRT NINCS PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA NÁLUNK?

MIÉRT NINCS PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA NÁLUNK?

Azért, mert ez a véleményünk róla:

 

- Tény, hogy nagyon jó marketing fogás, ezért is élnek vele olyan profi marketinggel rendelkező cégek, mint a TV-s Shopok, sőt van sok olyan hely ahol valóban működik is (nem mindenhol, van ahol pl. a cég elérhetetlen).

 

- Fénykorát a zűrzavaros 90-es években élte, amikor rengeteg gagyi terméket sóztak rá a vásárlókra (Talán Ön is vett ilyet és örült a viszaküldési lehetőségnek) és a cégek ezzel a pénzvisszatérítési marketing trükkel akarták magukat megbízhatónak mutatni. Nálunk azonban nincsenek gagyi termékek így ilyen marketing trükkökre sincs szükségünk!

 

- Ezt a kérdést azóta a jogalkotó egyértelműen és tisztán szabályozta az ELÁLLÁSI JOG-ra vonatkozó jogszabályokkal, ami minden webshopra vonatkozik. Vagyis indoklás nélkül 14 napig (ez bőven elegendő és reális idő, teljesen felesleges ennek többszörösét biztosítani, csak marketingfogás legfeljebb) visszaküldheti a vevő saját költségére a bontatlan csomagolású terméket és az adott webshop köteles a  számla ellenértékét visszautalni. Ez nálunk is így van. A jogszabály fontos eleme a BONTATLAN CSOMAGOLÁS, így a termék újra értékesÍthető. Vagyis nem a félig lerágott kenyeret viszem vissza a pékségbe, hogy nem ízlik, kérem vissza az árát. :)  

 

- Nálunk azonban nem csak azért nincs pénzvisszatérítés, mert elveinkkel ellentétes, hanem azért sincs, mert könyvelésileg sem oldható meg legálisan és tökéletesen, hisz ha Ön egy terméket visszaküld pl. egy tv-shopba akkor az a termék megvan bontatlanul, teljes egészében, eladható újra, nem hiányzik a készletből. Itt meg egy hiányos terméket küld vissza (hiszen már fogyasztott belőle), ami nem adható el újra, hiányzik a készletből, stb.

 

- Egy példán keresztül illusztrálom, miért gondolom azt, hogy egy vásárlónak felelősségteljesen kell vásárolnia, nem a kereskedőre átruházni a vásárlás felelősségét. Pl. fáj a foga, bemegy egy gyógyszertárba, kér rá fájdalomcsillapítót. Rengeteg féle közül ad valamilyet a segítőkész patikus. Esetleg nem elég erőset adott és nem múlt el a fogfájása. Akkor mit csinál? Visszamegy és visszaviszi a fél doboz gyógyszert és visszakéri az árát és becsapottnak érzi magát? Nagyon nevetséges lenne! Hisz semmi másról nincs szó, minthogy az Ön problémájára az a termék hatásosságában nem volt elegendő, míg sok más embernél ugyanaz a termék tökéletesen bőven elég és hatásos. Itt ugyanez a helyzet, ráadásul többnyire nem is a mi tanácsunk alapján választ, hanem saját magától és a saját felelősségére fogyasztja, hisz mi nem tudhatjuk pl. hogy magas a vérnyomása és pl. rajta van a dobozokon, hogy magas vérnyomásúak nem fogyaszthatják. Ott sem a gyógyszert árusító gyógyszerész vállalja fel a termék hatásosságának a kockázatát, itt sem a kereskedő feladata ez, hanem a vásárlóé.

 

- A potenciaprobléma mértéke is eltérő, így van akin már gyógyszerrel sem lehet segíteni. És az emberek mentális, fizikai állapota sem egyforma. Így a megoldás sem egyforma mindenkinél.

 

- Többnyire akkor használják ezt a kitűnő marketing fogást, ha árusítanak nem megbízható termékeket is (legyen gyanús mindig az ilyen), melyekkel nagy valószínűséggel fordulnak elő problémák. Mi egy leszűkített választékban kínálunk alkalmi potencianövelőket csak a legtöbb embernél bevált termékeket forgalmazzuk, (ha kiderül valamelyik termékről, hogy sok embernél hatástalan, akkor annak forgalmazását abbahagyjuk), azokat nem amelyek a legtöbb embernél kevés hatással bírnak, de 100%-os garancia egyik terméknél sincs.

 

- Érdemes a termékekről előzetesen vásárlói véleményeket olvasni (persze nem webshopoknál esetlegesen kamu véleményeket, hanem független oldalakon pl. ÁRUKERESŐ) vagy ügyfélszolgálatunk is szívesen segít a megfelelő termék kiválasztásban. Tehát nem az a megoldás, hogy megrendelek bármit, legfeljebb visszaküldöm, ha nem jó, hanem informálódok és a rendelésemet már átgondoltan, felelősségteljesen adom le.

- Ha ingyenesen szeretne kipróbálni sokféle potencianövelőt, akkor talál olyan webshopokat, ahol elvileg van pénzvisszatérítés és tud kísérletezgetni, viszont ha megtalálta az igazit, akkor már tőlünk érdemes vásárolnia, mert olyan nagymértékű kedvezményeket adunk, amit sehol máshol nem talál.

 

- Vagyis összefoglalva: NÁLUNK PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA NINCS, DE RENGETEG KEDVEZMÉNY ÉS SEGÍTŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT AZ VAN!