REGISZTRÁCIÓÉRT AJÁNDÉK - 5-10% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY + 5% HŰSÉGPONT. Diszkrét, 1 munkanapos szállítás 599 Ft-tól, INGYENES 15.000 Ft-tól

viber Tel: 20/540-3749   hétfő-péntek 9-16 óráig

Hívj és segítünk! Tedd könyvjelződbe webshopjainkat:

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

BLOG

Az Ovant, a babavállalás segítője

2021.07.01 12:29
Az Ovant, a babavállalás segítője

Az Ovant elsősorban a várandósság előtt álló nők számára lett kifejlesztve, akiknél a gyermektervezés már javában zajlik. Ahhoz, hogy ezek a hölgyek elérhessék a szervezet optimális állapotát, vitaminra van szükségük, a hatvan darabos Ovant készítmény pedig pont emiatt került a boltok polcaira. De vajon mit érdemes tudni a babavállalás segítőjéről? Cikkünkben bemutatjuk ennek a kapszulának az előnyeit!

Ovant készítmény

Az étrend-kiegészítő kapszula kizárólag azoknak a nőknek lett kifejlesztve, akik tudják, hogy hamarosan gyermeket szeretnének. A testet azonban fel kell készíteni egy új élet befogadására, amire kiválóan alkalmas az Ovant készítmény. A várandósságra készülő hölgyeknek megvalósított hatvan darabos csomagból naponta háromszor egy kapszulát érdemes bevenni.

Az Ovant összetevői

A webáruházunkból is beszerezhető tabletta tartalmaz többek között magnéziumot, cinket, vasat, szelént, B12- és B6-vitamint, folsavat, E-vitamint, Perui maca kivonatot, zöld tea kivonatot és L-arginint egyaránt. Ezekből a napi mennyiségből az alábbi arányban található meg:

  • Magnézium: 400 mg
  • Vas: 18 mg
  • Cink 15 mg
  • Szelén: 80 mg
  • B6: 6 mg
  • B12: 12 mg
  • Folsav: 400 mg
  • E-vitamin: 150 IU
  • Perui maca kivonat: 1145 mg

Az adagolásról

Az Ovantból 3-6 hónapig szükséges napi három darabot bevenni. A tervezett teherbe esés előtt érdemes legalább egy hónappal elkezdeni szedni, hogy optimális állapotba hozhassuk a szervezetet. Az egyébként teljesen egészséges hölgyeknek sem fog ártani, sőt, az ő testüket is támogatja.

Mit érdemes tudni róla?

A kapszula pozitívan hat a reproduktív szervek működésére, elősegítheti a fogamzást és nem utolsó sorban támogatja a hormonháztartás egyensúlyának megőrzését is. Mivel anitoxidánst is tartalmaz, így gátolja a káros környezeti hatásokat, így fenntartható az egészséges női szervezet. A hölgyek számára jótékony perui gyógynövény számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely elengedhetetlen a kismamák számára. Mindemellett érdemes megemlíteni a folsav tartalmaz is, amely a születendő magzat egészsége szempontjából fontos kiegészítő.

Fontos tudnivalók az Ovant készítményről

A tablettát semmi esetre se fogyassza, ha szoptat, illetve szívbetegsége és magas vérnyomása van. Mivel zöld tea kivonat is található benne, így koffeint is tartalmaz. A terhesség első időszakában szintén nem jelent magas kockázatot, hiszen nem hormontartalmú az étrend-kiegészítő. Fontos tudni továbbá azt is, hogy ez nem gyógyszer, így nem gyógyításra lett kitalálva, kizárólag a szervezetet támogatja a különböző összetevőivel. Mindemellett pedig nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és egyes étrendet sem.

Összegezve

Az Ovant készítményt tehát várandósság előtt álló hölgyek számára fejlesztették ki, akik már tudják, hogy hamarosan kisbabát szeretnének. Ehhez azonban fel kell készíteni a szervezetet, amire remek megoldás ez az étrend-kiegészítő, hiszen tartalmaz minden olyan létfontoságú vitamint, ami elengedhetetlen az egészséges baba fejlődéséhez.