Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- HŰSÉGPONT + TÖBB-OLCSÓBB ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-péntek 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-péntek 11-15 óráig

POTENCIA

Kiknek ajánlott potencianövelő szedése?

2015.05.01 20:34

Kiknek ajánlott, és kiknek nem ajánlott potencianövelő szedése?

Kiknek NEM AJÁNLOTT alkalmi potencianövelő fogyasztása?

 

 

Általában a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek NEM AJÁNLOTT! 

 

Kiknek AJÁNLHATÓ alkalmi potencianövelő fogyasztása?

POTENCIAZAVARRAL KÜZDŐKNEK. Ebbe a körbe elsősorban az idősebbek tartoznak, de nem csak ők! A férfiak 1/3-a találkozott már ezzel a problémával. Ezek a potenciaproblémák eltérő mértékűek lehetnek az enyhe potencizavartól egészen a súlyos impotenciáig. Természetesen sok esetben már komoly gyógyszerre és orvosi kezelésre van szükség a probléma megoldására esetleg már nem elegendő segítség egy étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők között is van errősebb és gyengébb hatású, így lehet, hogy ami az egyik embernek egyáltalán nem hat a másik embernek tökéletesen elegendő. 

 

POTENCIAZAVARRAL NEM KÜZDŐKNEK. Olyanok is kedvelik a potencianövelőket, akiknek semmilyen potencia problémájuk nincs, csupán egy új szexkapcsolatnál szeretnének biztosra menni, vagy egyszerűen partnerüket szeretnék elkápráztatni egy felejthetetlen akár több napig is (hatása 48-72 órán át is eltarthat) eltartó csodás szexélménnyel. De vannak olyanok is, akiknek egyszerre több partnerük is van, és ehhez már potencianövelőre van szükségük... 

 

EGYÉB HATÁSAI: Szeretik a potencianövelőket azért is, mert energetizálnak, és elűzik a fáradtságot. Potencianövelők fogyasztása esetén nem jelentkezik az aktus során sokak rémálma a korai magömlés problémája sem! Sőt még esetleg növelheti is a péniszt. Két aktus közti idő lerövidül, a pénisz hamar regenerálódik és újra bevetésre kész lesz. Általában tartalmaznak olyan gyógynövényeket is, melyek kedvező hatással vannak a prosztatára.

 

MINDEN FÉRFI SZÁMÁRA FONTOS a jó szexuális teljesítőképesség, magabiztosság, hisz ez kihathat a munkájára, párkapcsolatára, vagy a megfelelő általános közérzetére is. 

 

 

A termék egy étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot. A termék nem alkalmas semmilyen betegség kezelésére, gyógyítására. A terrmékek hatását klinikai vizsgálatok nem igazolják, azok fogyasztói visszajelzések. A termékek hatása egyéntől függően változhat (Pl. stressz, fokozott fizikai igénybevétel, gyógyszerek szedése). Ezért ajánlott a szakemberrel történő konzultáció és a körültekintő fogyasztás.