14.000 Ft-tól -5% kedvezmény --- 18.000 Ft-tól INGYENES SZÁLLÍTÁS --- 28.000 Ft-tól -10% kedvezmény

viber Kérdeznél? Hívj!   20/540-3749   h-p  9-16 óráig

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

vitalimax.hu

 

Káposztaleves

2012.06.30 06:14

Hogyan fogyaszt a káposztaleves kapszula?

 

 

https://vitalimax.hu/spd/313046/INTERHERB-Vital-Kaposztaleves-k----60-db

 

Talán sokan tapasztalták már, hogy a fogyásnak nincs biztos receptje, nincsenek csodaszerek. Minden egyes leadott kilóért tenni kell, olykor nem is keveset. Azonban kétségtelenül léteznek olyan élelmiszerek, ételek, amelyek elősegíthetik a fogyást, fokozhatják annak ütemét. Ide tartozik az Interherb Vitál Káposztaleves kapszula is.

 

 

 

A káposztaleves kapszula számos komponense közül kiemelkedik a broccolinolate, kálium-hidrokarbonát, medvehagyma levél, B-vitaminok széles spektruma, króm és a bors egyik hatóanyaga, a piperin. Az összetevők együtt járulnak hozzá a fogyókúra sikeréhez. Az Interherb Vital káposztaleves kapszula kivonatot tartalmaz, így az összes kapszulában egyforma mennyiségű hatóanyag tud bekerülni, ellentétben a zöldségporokkal, ahol nem tudjuk, hogy az aktuális kapszula mennyi bioaktív vegyületet zár magába.

 

 

 

A káposzta számos olyan vegyület birtokosa, amely az ún. fitonutriensek közé sorolható. A fitonutriensek szerteágazó jótékony hatásokkal jellemezhetők, csakúgy, mint a daganatos betegségek néhány fajtájának megelőzése, a szív-érrendszer támogatója, a változókori kellemetlen panaszok enyhítője, a trombózishajlam csökkentője. A keresztesvirágúak között nem csupán a káposztának különféle fajtáit (fehér, vörös, kínai, bimbóskel, kel) találhatjuk meg, hanem ide tartozik a karfiol, vízitorma és brokkoli is.

 

 

 

Értékes vegyületei közé sorolhatók a flavonoidok, indol-, izothiocyanátok, glucozinolát. A flavonoidok hatékonyan csökkentik a szív-érrendszeri betegségek rizikóját, trombózis kialakulásának esélyét, és mint erős antioxidánsok védelmükbe veszik a szervezet összes sejtjét. Az indol és izothiocianát vegyületek az ösztrogén szint normalizálásában, valamint a daganatos betegségek prevenciójában járnak élen. Szakirodalmi adatok szerint a glukozinolát összetevő is hatékony rákmegelőző vegyület, de emellett szerepet kaphat a testtömeg-csökkentés folyamatában is.

 

 

 

Feltehetjük a kérdést, hogy az Interherb Vitál káposztaleves kapszula glukozinolát tartalmán kívül még hogyan tud hozzájárulni a fogyókúra eredményességéhez. Nos, a káposztára és más rokon zöldségfélékre jellemző az alacsony kalóriatartalom (10dkg-ban mindössze 20-25kcal található), a magas vízoldékony rosttartalom, amelynek hatására a felvett zsírok egy része nem tud hasznosulni, hanem a széklettel távozik. Másrészt fokozza a jóllakottság-érzést. Mindemellett gazdag kálium és C-vitaminforrás, amellyel erősíti a szervezet védekező-rendszerét, lúgosító tulajdonsága révén óvja a gyulladásos folyamatokkal szemben.

 

 

 

 

 

Az Interherb Vitál káposztaleves kapszula bevitelét célszerű bőséges folyadékfogyasztással kiegészíteni a kedvező fogyókúrás hatás érdekében.

 

 

 

 

Dr. Boros Szilvia, PhD.

 

Forrás: www.interherb.hu