Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- HŰSÉGPONT + TÖBB-OLCSÓBB ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-péntek 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-péntek 11-15 óráig

POTENCIA

Elemi vágykeltők

2015.01.07 21:09

Elemi vágykeltők...

Lakmározzunk be csípős, hagymás marhapörköltből, kísérjük le egy kis tökmaggal meg ginzengteával, majd vörös lepedőn feküdjünk ki madárfüttyöt hallgatni. Béky László természetgyógyász szerint ezek az ősi módszerek külön-külön is feltámasztják a férfiasságot.

Mint megtudtuk az egyik legősibb módszer a mézbe kevert tökmag. A skandináv országokban még ma is előszeretettel használják. A keletiek a csípős ételekre esküsznek, az erős paprikára, chillire, cayenne borsra és a hagymára. Az olajos magvak magas vitamin-, makro-, és mikroelem tartalmuk és a bennük rejlő bioaktív energiák miatt szintén javítják az általános erőnlétet és a potenciát. Különösen kúraszerű fogyasztásukkor. Ugyanakkor - állítja Béky László - a környezetnek is komoly hatása lehet. Vágyfokozó például a madárfütty, a hosszú, módszeres előkészület és a lelki együttlét. Szerepük van a színeknek is. A vörös köztudottan a szerelem színe, a vörös lepedő például rendkívül erős erotikus hatású.


Néhány növény és recept

A bürök - bármelyik árokparton beszerezhetünk belőle - például nem afrodiziákum, de impotenciára és frigiditás ellen orvosok is javasolják.
A cayenne-bors kétféleképp is használható. Külsőleg ecsetelve a kérdéses helyeken, kis mennyiségben pedig egy kanál mézzel elkeverve szájon át is szedhető.


Kellő elővigyázatosság mellett jó szolgálatot tehet az édeskömény. Az adagolási útmutatót azonban szigorúan be kell tartani, mivel nagyobb adag eszméletvesztést okozhat. 10 g-ot fél liter vízzel le kell forrázni és ebből meginni minden étkezés után egy pohárral, vagy olajából három cseppet kockacukorral bevenni a nagy pillanatok előtt fél órával.


A borsmenta megfelelően hígított kivonata fokozza a szexuális érzékenységet férfiaknál pedig a tettrekészséget. Egy liter vízben tizenöt grammot kell leforrázni és étkezések után fogyasztani. Ha ehhez már késő, akkor negyed órával a nagy bevetés előtt három csepp borsmenta-olajat szintén kockacukorra csöppentve bekapni.


Hasonlóképp segíthet az álbors olaja is, amely a vérbőséget fokozza az alsóbb régiókban. Négy csepp ebből is bőségesen elég fél órával korábban.


Kicsit időigényesebb, viszont nemcsak hatásos, de nagyon finom is a szerelembor: Áztassunk tizenöt napon keresztül egy liter vörösborban harminc gramm fahéjat, ugyanennyi ginzenget és vaníliát. A 'koktélt' naponta keverjük meg és szűrjük le. Az oldatból már négy órával a partner érkezése előtt fel kell hajtani egy adagot és később is érdemes egy-egy likőröspohárral rátankolni.


Ugyanígy időigényesebb a Nostradamus-oldat is, de megéri. Forrásban lévő vízzel le kell önteni 10 g zsályát, 8 g csombort és 5 g mentát. Az oldat egy kanál mézzel édesítve fogyasztható. Serkentő hatását már a XVI. században ismerték, a benne szereplő növényeket a kolostorokban és rendházakban tilos volt termeszteni.

Magazix.hu 2000.10.10.

Forrás: http://www.med-courier.com