A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
m e g b í z h a t ó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
H í r l e v é l

ingy

pack

ingy

maxmankir

K E D V E L T E K
S Z A V A Z Á S
Az alábbi márkák közül melyiket kedveli?
BioCo
Celsus
Dr. Chen
JutaVit
NutriLAB
Zafír

man

fogyba

B a n k k á r t y a

Alga, kagyló, spirulina


A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. Több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Köztük:

 

 1. Proteinek – fehérjék, arányuk eléri a 60-70%-ot. Könnyen felszívódnak (65-80%-ig), a sejtek fő építőanyaga. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést, és a vízegyensúly felborulását okozza.

 2. 18 aminosav, köztük 8 pótolhatatlan.

 3. Vitaminok: B1, B2, B5, B6, B9, B12, A, E, C, PP és mások

 4. Mikroelemek: vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium. A króm a perifériás idegrendszer számára nagyon hasznos. A vanádium a zsír- és szénhidrát-anyagcserében vesz részt, a krómmal együtt javítja az inzulin-anyagcserét, serkenti az inzulin termelését. A szelén sorvasztja a ráksejteket, lassítja az öregedést.

 5. Nukleinsavak (DNS és RNS), amelyek a legfontosabb funkciókat töltik be a genetikai információ tárolásában és átadásában.

 6. Klorofill – a szerves vas forrása. Zöld vérnek is nevezik. Méregtelenítő hatással rendelkezik, megtisztítja a vért az ártalmas anyagoktól és a salakoktól.

 7. Enzimek – serkentik a bőr anyagcseréjét és a sebek gyógyulását, feltétlenül szükségesek az emésztéshez, az agy működéséhez, a szervek és szövetek regenerációjához. Minden szerv és szövet saját enzimkombinációval rendelkezik, mert minden egyes enzim csak egy biokémiai folyamatot aktivizál. Az enzimek nagyon hőérzékenyek, és magas hőmérsékleten bomlásnak indulnak. Emiatt ahhoz, hogy a szervezet elegendő enzimhez jusson, nyers élelmiszereket kell fogyasztani.

 8. Többszörösen telítetlen savak – köztük a gamma-linolénsav, amit az Omega-6 típusú savakhoz sorolnak. Csökkenti a magas vérnyomást, részt vesz a zsír anyagcseréjében, serkenti a sejtek szaporodását, erősíti az immunrendszert, megelőzi a gyulladásos folyamatokat és a szív- és érbetegségeket.

 9. Q10-hez hasonló koenzim, amely az ételből energiát nyer és elosztja azt a szervezet minden egyes sejtjében.

 

 

A Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik

 1. Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír.

 2. Csökkenti a vérnyomást.

 3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.

 4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.

 5. Erősíti az immunrendszer funkcióit, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek.

 6. Ellenáll a szájüregben található rosszindulatú képződményeknek.

 7. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérje anyagcseréjét.

 8. Segíti a szervezet pH-ját lúgossá tenni.

 9. Könnyen emészthető vas forrása.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés